Modulok és bővítmények

Ha Önnek kevés, amit az alap kiépítés nyújtani tud, akkor lehetőség van további funkciók, bővítmények beépítésére az oldalba. Ezeket egyedi igények szerint készítem el. Mivel ezek a modulok sokfélék lehetnek az árakat is megbeszélés után tudom megadni.

A weboldalon belüli kereső

Ha az Ön weboldalán sok cikket, hírt és írást jelenít meg akkor a könnyebb tájékozódáshoz szüksége lehet kulcsszavas keresőre. Beépíthető modulként olyan keresőt ajánlok, ami a beírt kulcsszó alapján listázza azokat a cikkeket melyek ezt a szót tartalmazzák. További kulcsszavak beírásával lehetősége van a találatok szűkítésére. Az induló kulcsszó után még kilenc újabb szó beírására van lehetőség.

Webáruház modul

Ha szeretné a termékeit az interneten értékesíteni, akkor rendelje meg az egyszerű webáruház modult az oldalához. Termékeit az online szerkesztői felületen viheti fel az áruházba. A felhasználók pedig akár regisztráció nélkül is megrendelhetik a termékeket. A rendelések e-mail üzenetben érkeznek meg és a szerkesztői felületen is nyomon követhetők. Részletekért kérem hívjon!

Hírlevél modul

Ezzel a modullal olyan látogatókat szerezhet, akik igazán kíváncsiak Önre. A felhasználónak mindössze az e-mail címüket kell megadniuk. Az címek egy listában kerülnek. Ön ezekre a címekre küldheti ki a weboldal szerkesztői felületén elkészített hírleveleket.

Űrlap bővítmények

A felhasználók által kitölthető űrlapok, amivel lehet pl. terméket rendelni, jelentkezni valamire vagy bármilyen egyéb kommunikációt tudnak folytatni Önnel a látogatók.

Ha a fentieken túl bármilyen elképzelése, amit szeretne megvalósítani hívjon és találni fogunk rá megoldást!