BEMUTATKOZÁS

Molnár Gábornak hívnak. 2005 óta foglalkozom weboldal készítéssel. Előtte kiadványok grafikai tervezése és nyomdai formakészítése volt a munkám a budapesti Civertan Grafikai Stúdióban. Több száz különböző honlapot készítettem az eltelt évek során.

Egy igen rövid életrajz

Eredeti szakmámat tekintve kiadványszerkesztő vagyok. Első munkahelyem a Szikra Lapnyomda volt még 1989-ben. Azóta dolgoztam néhány főt foglalkoztató kis nyomdában és könyvkiadóban is. Az ezredfordulón, elsők közt csatlakoztam a Civertan Stúdió csapatához, öt évig, mint nyomdai grafikus és formakészítő dolgoztam.

Aztán jött a weboldal készítés

Az első felkérést weboldal készítésre, egy céges arculatterv kapcsán kaptuk. A megrendésben szerepelt a cég internetes megjelenésének megtervezése is. A grafikai tervezés után kérték, hogy készítsük is el a honlapot. Igent mondtuk. Beszereztem a szükséges irodalmat, megtanultam mindent, amit kellett és elkészült az első weboldal.

Az első internetes munkát gyorsan követte a többi. Kezdetben statikus honlapokat készítettük. Ahogy szaporodtak a weboldalak, a kezelésük, frissítésük egyre nehézkesebbé vált. Ezért úgy döntöttünk, hogy dinamikus honlapokat fogunk készíteni.

Úgy gondoltam, hogy egy olyan tartalom szerkesztői rendszert kell létrehozni, mellyel megrendelőink is elboldogulnak mindenféle webszerkesztői tudás nélkül. Kifejlesztettem egy könnyen kezelhető, egyszerű alapokra helyezett honlap szerkesztői rendszert. Ezt a webmotort sokszor igazítottam a korhoz, fejlesztettem és modernizáltam. Az egyszerűsége és kezelhetősége mindig megmaradt.

Ilyen weboldalt ajánlok

Minden oldal egyedi grafikával készül. Számomra fontos, hogy a weboldalak ne csak praktikusak, hanem szépek is legyenek. Az oldalakat általában - egy bizonyos fokig - kötött szerkezetre készítem, de ettől akár el is lehet térni. Ezt a szerkezetet a web ergonómiai szabályoknak megfelelően terveztem meg a mai irányvonalaknak megfelelően, ezért nyugodt szívvel ajánlom Önnek, akár "kicsi" céges oldalt, akár nagyobb lélegzetű portált szeretne.