Mit tartalmaz az alapár?

Egyedi weboldal készítése,
50 000 forintos fix összegért.

Persze azonnal felmerül a kérdés: Mit kap ezért a pénzért? A válasz: Egy olyan weboldalt ami egyedi megjelenéssel bemutatja Önt, cégét vagy üzletét az interneten.

A weboldal grafikai megjelenése

Amikor felkeres, hogy weboldalt készítsek Önnek. Meg fogom kérni, hogy mondja el: Mivel foglalkozik, van-e a logója, vannak-e arculati színei. Rendelkezik-e minőségi fotókkal a termékeiről, a tevékenységéről, az üzletéről. Gondolom, hogy már több weboldalt megnézett azelőtt, hogy hozzám fordult. Biztos van valamilyen elképzelése, hogy mi az ami tetszik Önnek vagy mi az ami nem, milyen stílusú weboldalt szeretne. Ha van olyan oldal ami tetszett bátran küldje el a linkjét.

Ennek alapján elkészítem - a web ergonómiai szabályoknak és a mai irányvonalaknak megfelelően - az egyedi grafikai tervet. A tervet utána átbeszéljük. Ha van módosítani való rajta akkor két alkalommal áttervezem.

Mit tud a weboldal ezért a pénzért?

A rendszer alap funkcióit tudom adni ezért az árért. Ezek kiszolgálják azokat az igényeket amire egy céges bemutatkozó weboldalnak szüksége van. De akár blogot vagy egyszerű hírportált is tud vele üzemeltetni. Korlátlan számú menüt és almenüt hozhat létre. Írhat cikkeket, cikklistákat készíthet, létrehozhat kép galériákat és önállóan szerkeszthető nyitólapot is kap. A felhasználók egy online kapcsolati űrlapon e-mail üzenet küldhetnek Önnek.

Az ár tartalmazza még a weboldal első feltöltését is, maximum tíz bejegyzésig. Ez általában elég egy induló weboldalhoz. Tehát az 50 000 forintos árért egy egyedi grafikával rendelkező, feltöltött, kész weboldalt kap.