Hogyan készül a weboldal?

Domain név és weboldal készítés

Az első kérdés, ami felmerül weboldal készítésekor, hogy Önnek van-e már domain neve és tárhelye. Ha még nincs, akkor ki kell választania egy olyan nevet, amely a cége tevékenységére a legjobban utal. A kiválasztott domain név tulajdonosa Ön lesz, a regisztráció menetéről e-mail üzenetben adok tájékoztatást. A domain név regisztrálás árairól ITT tájékozódhat.

Ha már van domain neve és tárhelye, akkor Önnek annyi dolga van, hogy átadja a hozzáféréseket, felhasználó neveket és jelszavakat. Ezekre mindenképpen szükségem van, hogy a weboldalát elkészíthessem.

Ha a választott domain nevet a én tárhelyemen helyezi el, akkor - amíg a weboldal innen fut - a tárhelyért nem kell éves díjat fizetnie!

Grafikai terv és weboldal készítés

Weboldalát cége arculatához fogom igazítani, logóját, arculati színeit beépítem a weboldal motorba, így egyedi megjelenést biztosítok cégének az interneten. Honlapja lehet egy vagy kéthasábos elrendezésű, használhat vízszintes vagy függőleges menüket attól függően, hogy mi illeszkedik leginkább az arculati megjelenéséhez. A weboldal szerkezeti elemei szinte korlátlanul variálhatók. Ha cégének még nincs logója, egységes megjelenése akkor olyan grafikai tervet készítek, ami leginkább illeszkedik tevékenységéhez.

Még nem rendelkezik logóval, céges arculattal? De szeretne egységes grafikai megjelenést? Kérjen ajánlatot!

A weboldal készítés technikai paraméterei

Áttekinthető, letisztult szerkezetű weboldalt készítek Önnek, melyet akár otthonából, irodájából önállóan frissíthet. Az oldalt HTML5-ben programozom CSS-el formázom. A négy szintes adatbázis, a könnyen kezelhető admin felülettel, széleskörű szerkesztői döntésekre ad lehetőséget. Korlátlan számú menüpontot, cikket hozhat létre az honlapon. Eldöntheti, hogy bejegyzései menüként vagy cikk listákban jelenjenek meg. Az oldalon bárhol létrehozhat képgalériát, akár egy-egy szöveges cikk alatt megjelenítve is. A menükép funkcióval, cikkenként más és más kísérő képeket tölthet fel a írásaihoz. Weboldalhoz tartozik a függetlenül szerkeszthető nyitólap ahol a kiválasztott cikkek, megjeleníthetők és készíthet mozgó diavetítést is. A honlapok amiket készítek, egyszerű szerkezeti megoldásokra épülnek. Weboldal készítéskor különösen figyelek arra, hogy látogatók, egyértelmű menükezeléssel, a lehető legrövidebb idő alatt találják meg honlapján a keresett információkat. Weboldalát kérheti magyar, német, angol nyelvi mutációval.

Az asztali gépeken, és mobil eszközökön egyaránt optimális megjelenés érdekében responsive weboldalt készítek Önnek.

Tartalom és weboldal készítés

A fent leírtak szerint lehetősége van rá, hogy megfelelő tartalmat írjon weboldalára. Ezt Önnek kell elvégeznie, mert tevékenységéhez Ön ért a legjobban. Természetesen az oldal kezelését online módon Skype-on betanítom, de kérheti azt is, hogy az a oldalt én tartsam karban.